Κοινωνικό Internet

Για ποιο λόγο ΔΕΝ πρέπει να κλείσει το Ε-Shop.gr

Δημοσιεύτηκε από τον
Πέμπτη, 30 Ιούνιος 2011

Για όσους δεν ξέρουν(λέμε τώρα) το E-Shop.gr είναι από τα μεγαλύτερα online καταστήματα ηλεκτρονικών προϊόντων στην Ελλάδα.

Που βρίσκεται τώρα το E-Shop.gr; Τα τελευταία χρόνια λόγω της οικονομικής κρίσης, του έντονου ανταγωνισμού αλλά και μερικών λάθος κινήσεων, το E-Shop ακολουθεί μια φθίνουσα πορεία με αποκορύφωμα την αίτηση στο Πρωτοδικείο Αθηνών για υπαγωγή της εταιρίας στο άρθρο 99 του Ν. 3588/2007 όπου θα εκδικαστεί στις 5 Οκτωβρίου. Ενώ μέχρι τότε έχει εκδοθεί προσωρινή διαταγή για την προστασία της επιχείρησης. Να σημειώσουμε ότι αυτή την στιγμή το E-Shop χρωστάει 43 εκατομμύρια ευρώ.

Internet Reputation Management, Systemgraph - Case Study

Δημοσιεύτηκε από τον
Τετάρτη, 19 Ιανουάριος 2011

Συμβάν...

Ακούσατε τι έγινε τώρα τελευταία με την Systemgraph και τον κ. Παπαδημητριάδη

Επιπόλαιη αντίδραση...

Μετά την εξαιρετικά επιπόλαιη κίνηση από επιχειρηματικής πλευράς της Systemgraph ξεσηκώθηκαν πάρα πολλές φωνές στο Internet και η φήμη της εταιρίας πήγαινε από το κακό στο χειρότερο. Αν και γενικά η αρνητική διαφήμιση είναι και αυτή διαφήμιση, η Systemgraph έλαβε μαζική αντιπαράθεση από την Ελληνική και όχι μόνο κοινότητα του Internet.

Η Systemgraph μηνύει δυσαρεστημένο πελάτη

Δημοσιεύτηκε από τον
Παρασκευή, 31 Δεκέμβριος 2010

Systemgraph μηνύει δυσαρεστημένο πελάτη

Σε γενικές γραμμές η ιστορία έχει ως εξής. Όταν ο Δημήτρης Παπαδημητριάδης απαίτησε αλλαγή του iMac του λόγω ελαττωματικής οθόνης από την Systemgraph και μετά από υποτιθέμενη επισκευή της, η Systemgraph αρνήθηκε. Έπειτα ο κύριος Παπαδημητριάδης δημοσίευσε την ιστορία σε διάφορα forums. Και μετά η Systemgraph κάνει μήνυση στον κύριο Παπαδημητριάδη με την κατηγορία της "Οργανωμένης Προσπάθειας Συκοφαντίας".

Foxconn, Work or DIE

Δημοσιεύτηκε από τον
Δευτέρα, 08 Νοέμβριος 2010

Γενικά θεωρούμε από τους φίλους μου εργασιομανής. Έχω ξοδέψει αρκετά συνεχόμενα 24ώρα μπροστά από CRT οθόνες στα 60Hz προσπαθώντας να βρω που προκύπτει το memory leak. Αλλά πάντα είχα κάποιο σκοπό που δούλευα έτσι. Άλλες φορές για ηθική ικανοποίηση, άλλες φορές για αναγνώριση και άλλες φορές για λεφτά. Τις περισσότερες φορές και για τα τρία μαζί. Ξέρετε όμως γιατί ένας εργάτης στην Foxconn δουλεύει 16 ώρες την ημέρα, κάθε μέρα....; Για 130€/μήνα!!