Βιβλία Affiliate Marketing

Δημοσιεύτηκε από τον Thanos Nokas Δευτέρα, 03 Ιανουάριος 2011 15:46

Εντάξει, το ξέρω! Το Affiliate Marketing στην Ελλάδα είναι ακόμα σε προνηπιακό επίπεδο. Αλλά αυτό δεν είναι κακό καθώς σημαίνει ότι υπάρχει μεγάλος χώρος για εξέλιξη. Και όποιοι ξεκινήσουν σήμερα θα είναι έτοιμοι όταν το Affiliate Marketing ωριμάσει.

Για να σας δώσω να καταλάβετε τι εννοώ. Σκεφτείτε τα 10-15 μεγαλύτερα e-shops στην Ελλάδα. Σκεφτείτε τώρα πόσα από αυτά έχουν in-house affiliate. Got it?

Δεν λέω ότι ξεκινώντας το Affiliate Marketing θα ανοίξεις τραπεζικό λογαριασμό στην Ελβετία, αλλά κάνοντας αυτό που πραγματικά σε ενδιαφέρει θα βγάζεις ένα αξιόλογο επιπλέον εισόδημα.

Ομολογώ ότι το τελευταίο καιρό, επειδή με ενδιαφέρει πάρα πολύ ο τομέας του Affiliate Marketing έχω διαβάσει πάρα πολύ. Για αυτό αν δεν πιστεύεις εμένα, αν αξίζει ή όχι να ασχοληθείς, διάβασε τι γράφουν οι ειδικοί. Συγκέντρωσα τα βιβλία που κατά την γνώμη μου είναι καλύτερα για εισαγωγή στο Affiliate Marketing.


Make a Fortune Promoting Other People's Stuff Online


Affiliate Marketing Βιβλία, Make a Fortune Promoting Other People's Stuff Onlinealt

Πολύ γνωστό και πολύ φθηνό βιβλίο. Είναι μια καλή εισαγωγή στο Affiliate Marketing. Σε γενικές γραμμές τα πράγματα που λέει έχουν εφαρμογή και στα Ελληνικά δεδομένα. Σου λέει για διάφορα πράγματα που πρέπει να αποφύγεις όταν ξεκινάς και διευρύνει λέγοντας σου ακόμα και μεθόδους για να φέρεις traffic στο site σου.


Δες το εδώ:   Make a Fortune Promoting Other People's Stuff Online: How Affiliate Marketing Can Make You Richalt

Affiliate Marketing On the Web


Affiliate Marketing Βιβλία, Affiliate Marketing On the Webalt

Αρκετές πληροφορίες για το πως να ξεκινήσεις στο χώρο του Affiliate Marketing. Η αλήθεια είναι ότι σχεδόν ότι λέει το συγκεκριμένο βιβλίο μπορείς να το βρεις στο Internet από εδώ και από εκεί. Αυτό που έχει κάνει ο συγγραφέας είναι ένα μάζεμα και ένα ξεσκαρτάρισμα. Και το αποτέλεσμα είναι αρκετά καλό. Προσοχή, αυτό το βιβλίο εμβαθύνει στην πλευρά του advertiser περισσότερο. Βέβαια καλό είναι ένας publisher να γνωρίζει πως δουλεύει και η άλλη πλευρά.


Δες το εδώ: The Complete Guide to Affiliate Marketing on the Web: How to Use and Profit from Affiliate Marketing Programsalt

Screw Work Let's Play


Affiliate Marketing Βιβλία, Screw Work Let's Playalt

Άφησα το καλύτερο για τέλος. Πραγματικά ένα βιβλίο που αξίζει να διαβάσεις ακόμα και αν δεν έχεις καμία σχέση με το Affiliate Marketing. Αυτό το βιβλίο σε βάζει στην νοοτροπία του να κάνεις ακριβώς την δουλειά που σου αρέσει. Στο κάτω κάτω το Affiliate Marketing είναι αυτό ακριβώς το πράγμα. Ανάλογα με τα ενδιαφέροντα σου, προωθείς και τα αντίστοιχα προϊόντα.


Αν ασχολείσαι ή θες να ασχοληθείς με το Affiliate Marketing, δες το ΑΜΕΣΩΣ από εδώ: Screw Work, Let's Play: How to Do What You Love and Get Paid for italt


Μην ξεχάσεις να διαβάσεις και για τα Affiliate Marketing Networks στην Ελλάδα.

Thanos Nokas

Thanos Nokas

Find me on and twitter

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση